Assortiment

Cactus Connect US

Een cadeau voor elkaar, een cadeau om te delen. Dat is de Cactus Connect Us. We delen tegenwoordig alles met elkaar, of het nou online of offline is. Wij vinden dat dit met cadeaus niet anders moet zijn. Daarom bestaat dit cadeau uit twee cactussen: give one, keep one. Cactussen blijven heel lang goed, ook al besteed je er soms wat minder aandacht aan. Zo is dat ook met vrienden en familie. Zorg er daarom goed voor, zodat jullie altijd een beetje extra verbonden zijn met jullie eigen cactus. 

Connect Us, met een vleugje liefde ♥

Er zijn veel  leuke manieren om te laten zien dat je van elkaar houdt. Er is dan ook niets leukers dan je liefde aan elkaar te bevestigen en bevestigd zien worden. Deze speciale Connect Us is een echt koppel. Deze cactussen blijven hun hele leven samen, als jullie goed voor hun én elkaar zorgen.

Waarom staat de cactus in een Kesbeke pot? Omdat we als Amsterdams bedrijf natuurlijk wel echt Amsterdams willen zijn. Kesbeke is de enige inleggerij van Amsterdamse Tafelzuren. De potten die wij gebruiken zijn uniek in hun vorm en daarom voor ons zo bijzonder.

Delen is leuker dan geven.

Cactus Family 3 DSC_5480  Cactus Family 7 DSC_5487